torsdag 3 september 2009

En lång dag...

En lång härlig dag på jobbet.. Började klockan 07.30 och slutade klockan 20.00... Lite uppehåll var där förståss mellan själva jobbet och föräldramötet som vi hade. Ska faktiskt bli skönt att det är fredag i morgon. Tur att jag har så härliga arbetskamrater annars hade man ju dött.. Ska lägga mig i soffan nu och titta på en film... Skriver mer en annan dag.
Puss och kram



Här ovan ser man mina ljuvliga små katter i serieteckningsbild... ; )

onsdag 2 september 2009

Vilken dag!

Herregud vilken jobbig dag på jobb... Har inte suttit ner fem minuter idag. Kände mig helt yr när jag cyklade hem. Bara jag inte får nån jäkla svininfluensa nu. Det har tydligen varit ett fall på min sons skola. Själv så är han också sjuk. (förhoppningsvis inte i den influensan)
Vilken middag vi åt sen, en stor jäkla familjepizza!!! God, men inte direkt något som jag känner att jag vill ha in i vardagen.
Var även ute på parkeringen och hjälpte en kille som hade låst in sin ettåriga son i bilen. Alla höll på att försöka få upp låset, men inget hjälpte. Pågen blev räddare och räddare och såg helt hysteriskt förtvivlad ut. Ja, det slutade naturligtvis lyckligt, men bilen blev helt söndersliten i ena dörren.. ha.ha (tur att inte mamman visste om något.. ; )
Man borde vara lite mer som korna.. Inte ser de ut till att ha det så stressigt!
Dessa sötnosar från Ale Stenar...

tisdag 1 september 2009

Tisdag kväll...

Ja då får jag ju skriva några rader i min blogg.. Det är det som är det svåra med att ha en blogg. Man måste hela tiden uppdatera, annars är den ju värdelös.
Idag! Jo, jag har haft en hektisk men kul dag på jobb. Har inte en minut att tänka efter och kolla på klockan. Man kan ju inte direkt påstå att man har långtråkigt.
Det roliga med mitt jobb är att jag både jobbar med människor ( de där som ligger på runt en meter ) plus att jag får hålla på med det jag tycker så mycket om, att göra hemsida och skriva blogg. Ja, nu menar jag inte min egen förståss, utan jobbets.
Jag har världens trevligaste arbetskamrater och jag har ungefär 2 minuter till jobb. Kan man begära mer?
Sommaren håller i sig och jag har precis varit ute en lång härlig kvällsrunda med Frans. Han bangar aldrig för att gå ut. ; )

Hörs mer i morgon... puss och kram


söndag 30 augusti 2009

Klagshamn

En underbar söndagsrunda med bad och lek...
Här är Frasse helt slut efter en hel timmes springande och hoppande i vattnet.

Tänk så ljuvligt det är vid havet en tidig sensommarmorgon.

Frasse njuter verkligen av att få rusa runt som en galning...

Att få bollen slungad ut i vattnet och hämta den om och om igen...


Den ruggiga svarta "borgen" som har stått övergiven sen jag var liten. Tyckte alltid att den var så skräckinjagnade då. Undrar egentigen vad den använts till. Är det en typ av kvarn eller silo eller nåt?


Skylten här är också gammal som gatan...