lördag 29 augusti 2009

Lördagsmys...


Bilden får tala för sig själv...

Jag och Malin...


Detta är jag och min bästa vän Malin... Hon var hos mig och förgyllde förra helgen. Vi hade så roligt så jag hade behövt sova i två dygn efter... Vi har känt varann sedan vi var 7-8 år gamla... Malin, även kallad Mollgan... (av mig, hi,hi ) är en himla goooo tös!

Vår lillrunda...

Här är några saker som jag och Frasse går förbi på vår morgon promenad... Bilderna är tagna med en enkel liten mobilkamera och jag tycker de är helt ok för att vara tagen med en sådan. Så himla kul att bara plåta när man ser något roligt...



Ceasar och hans syskon



Omstart!

Nu ska jag efter många om och men försöka skriva lite igen. Jag vet inte hur många gånger som jag har börjat om på denna blogg och raderat allt igen. Mitt stora dilemma är vad jag ska ha denna blogg till. Ska jag skriva om livet i stort som alla andra?
Jag har ju många intressen och många järn i elden så att det ska nog inte vara brist på ämnen. Jag tror ändå att jag kommer att använda den mest som ett litet fotoalbum och lite snack kring det ena och det andra...
Misstänker att jag kommer att lägga ut många foton på mina djur. Jag har en hund och tre katter. Kommer nog även att lägga ut lite bilder på familjen och saker som man springer på.
Min stora längtan nu är att få en riktigt bra systemkamera som är digital. Har en fin Canon ixus, men det är inte samma sak med en sådan liten digitalkamera. Fotgrafera är en av mina stora intressen... Ja vi syns väl mer sen.. ; )